Θέσεις Υπαστυνόμων και Α/Β' έτους 2017

Πέμπτη , 23 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.

        Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αστυνομικοί αντίκρισαν το πιο σκληρό πρόσωπο των μνημονιακών κυβερνήσεων. Οι περικοπές στα εισοδήματά μας, παραμένουν μεγάλες κι αντισυνταγματικές σύμφωνα και με την Απόφαση του ΣτΕ που μας δικαίωσε, αλλά δυστυχώς οι υπεύθυνοι κωφεύουν και δεν την εφαρμόζουν! Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών μας ταμείων λεηλατήθηκαν. Οι μισθολογικές μας προαγωγές πάγωσαν. Το επίδομα εξομάλυνσης που έχει δοθεί στους στρατιωτικούς δεν έχει θεσμοθετηθεί για τα Σώματα Ασφαλείας ακόμα. Η Εγκύκλιος από το ΕΦΚΑ για την εφαρμογή του νέου Ασφαλιστικού Νόμου ως προς τις...

Τρίτη , 21 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Οργή έχουν προκαλέσει στους συναδέλφους μας τα επεισόδια που εκτυλίχτηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Ο.Α.Κ.Α. στον κυριακάτικο αγώνα Α.Ε.Κ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Έξω από τις θύρες 1 και 35 του γηπέδου όπου φιλοξενούνται «σκληροπυρηνικοί» οπαδοί ομάδων είχαμε επιθέσεις κατά των στατικών δυνάμεων της Αστυνομίας και των διμοιριών της Δ.Α.Ε.Α. που συνέδραμαν. Δυστυχώς το 2017 οι εικόνες των σύγχρονων ευρωπαϊκών γηπέδων που διεξάγονται αγώνες υψηλού επιπέδου, χωρίς παρατράγουδα οργανωμένων «τζαμπατζήδων», αποτελούν για τη χώρα μας άπιαστο όνειρο.

Δευτέρα , 20 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Το απόγευμα της Κυριακής «γνωστοί-άγνωστοι», εκμεταλλευόμενοι τις Απόκριες επιτέθηκαν μεταμφιεσμένοι, ξαφνικά και άνανδρα με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του κόμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Πλατεία Κουμουνδούρου προκαλώντας τον τραυματισμό συναδέλφου και σημαντικές υλικές ζημιές στα γραφεία του κόμματος και στα παρακείμενα οχήματα.

Δευτέρα , 20 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Προσφέροντας αίμα, σώζεις ανθρώπινες ζωές

Η Ένωσή μας πραγματοποίησε, με τεράστια επιτυχία, άλλη μία αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν συγκινητική και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι οι αστυνομικοί ξεχωρίζουν για την κοινωνική τους ευαισθησία.

Σαν Ένωση δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο συνάδελφο και στην κοινωνία με ανάλογες δράσεις.

Πέμπτη , 16 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Με έκπληξη διαβάσαμε την δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΤΟΣΚΑ Νικόλαου ότι επί θητείας του, οι αστυνομικοί στα Αστυνομικά Τμήματα πλέον εργάζονται.

Τρίτη , 14 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.

     Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και από ώρα 09:00 έως 13:00 στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Χίου 8, Καισαριανή), θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας.

Τρίτη , 14 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ που συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και την ομάδα μπάσκετ της Βουλής, υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΑΣ.Υ., στο κλειστό γήπεδο «Εθνικής Αντιστάσεως» στην Καλλιθέα.

Παρασκευή , 10 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συνδιοργανώνει αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα μπάσκετ των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου

την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13:00

στο κλειστό γήπεδο «Εθνικής Αντιστάσεως»

Ιφιγενείας 11Α και τέρμα Σωκράτους στην Καλλιθέα

Δευτέρα , 06 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.

         Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πολλές φορές στο παρελθόν έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη διάθεση αστυνομικών δυνάμεων στη φύλαξη ευπαθών στόχων. Έχουμε αντιδράσει κατά καιρούς με ανακοινώσεις και με παραστάσεις διαμαρτυρίας, ενώ έχουμε μεταφέρει την αγωνία μας τονίζοντας τους κινδύνους που διατρέχουν οι συνάδελφοι που εκτελούν απροστάτευτοι τις παραπάνω φυλάξεις, σε όλες μας τις επαφές με την εκάστοτε Φυσική και Πολιτική Ηγεσία. Η παραπάνω αγωνία μας μεταφέρθηκε πολλές φορές και στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο, την Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς και στα...

Τετάρτη , 01 Φεβρουαρίου 2017 / Ε.ΑΣ.Υ.Α.